Discover Scuba Diving (PADI)


INTRODUCTIE
Als je zelf wil proberen hoe het is om onder water adem te halen zonder direkt een hele cursus op je dak te krijgen, moet je eens de introductieduik van PADI proberen.
Meestal in een zwembad, maar soms in beschut buitenwater, kan je eens ervaren wat het is....
Hoewel deze introductieduik je geen echt duikbrevet oplevert, kun je ervaren hoe het is om onderbegeleiding vn een instructeur in ondiep water een duikuitrusting te gebruiken. Zo krijg je een snelle en makkelijke introductie in het verkennen van de mooie onderwaterwereld.   
 20150201 Introductie Duik 29 

UNIEK
Al na een paar minuten zul je ervaren hoe snel je went aan het voor mensen tegennatuurlijke ademhalen onderwater.

 

VERDER?
Als je tijdens het Discover Scuba Diving-programma een echte duik in het buitenwater maakt, kan je ervaring meetellen voor het een je eerste brevet, als je besluit om door te gaan met PADI Scuba Diver- of het Open Water Diver-brevet.

 

LEREN
Onder direkt toezicht van een professional leer je de benodigde basics van het duiken. Je kunt ademhalen onder water! Je leert je onderwater te bewegen. Hoe het voelt onderwater een duikuitrusting aan te hebben en te gebruiken.
Verder leer je een  aantal basisvaardigheden en veiligheidsregels die je ook kunt toepassen op je verdere duikcursus als je besluit om door te gaan.

 

MATRIAAL
Je zult onder andere gebruik maken van een trimvest waaraan een duikfles met perslucht is bevestigd. Een ademautomaat brengt de lucht uit de fles naar je mondstuk. En meters om de diepte en de luchtinhoud van je fles te controleren. Verder uiteraard een masker om onderwater te zien, en een snorkel en zwemvinnen om je voort te bewegen onder water.

 

 EISEN
Je moet minimaal 10 jaar zijn
Rest alleen nog je bereidwilligheid en onverdeelde aandacht en dan....
Geniet ervan!

      Padi